1. ŽNL Graničar Bušetina na noge Voćinu bez Meseša, Spudića, Pelka i Štefanca, Gradina putuje kod lidera u Zdence

Danas (nedjelja) u 16 sati i 30 minuta igraju se svi susreti 18. kola 1. županijske nogometne lige. Kolo nam ne donosi niti jedan izraziti derbi, već niz zanimljivih ogleda.

Drugoplasirana Graničar Bušetina gostuje u Ćeralijama kod Voćina. Gosti ne mogu računati na četiri, a domaćini na tri standardna prvotimca. Voćin u proljetnom dijelu još nije doživio poraz, a Graničar Bušetina nije osjetila slast pobjede.

Vodeća Sloga, nakon poraza u Sopju, na svom terenu u Zdencima dočekuje Gradinu. Domaći su izraziti favoriti u ovom susretu.

Dinamo iz Četekovca je u dva kola osvojio četiri boda. Sigurno će pokušati nastaviti seriju uspjeha u domaćoj utakmici s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. Gosti imaju momčad u kojoj su odlično ukomponirani mladost i iskustvo.

Čačinačka Mladost je osvojila samo bod, a u goste joj dolazi zahuktali Podravac iz Sopja. Rezultat bi trebao biti neizvjestan do posljednje minute.

Borova i Mikleuš su susjedi na tablici s istim brojem bodova – 20. Laganu prednost ima domaća Borova.

U Čađavici se sastaju domaća Mladost 1930. i Rezovac. Domaćima svaki bod ima ogromnu vrijednost u borbi za opstanak, dok bi se gosti prvom proljetnom pobjedom učvrstili u sredini tablice.

Slavonija je na svom terenu u Sladojevcima favorit, ali gostujuća Mladost iz Miljevaca ne dolazi s “bijelom zastavom”. Očekuje se žestoka borba za svaku loptu. Gostima su bodovi neophodni u borbi za opstanak.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content