Udruga “Prijateljstvo” uz pomoć uskrsnog zeca poklonima obradovala male pacijente

Udruga “Prijateljstvo” Feričanci, koja pomaže osobama, a posebno učenicima s teškoćama u razvoju, više je nego aktivna tijekom cijele godine. Ovog puta predstavnici udruge ravnatelju Opće županijske bolnice Našice Hrvoju Šimiću i rukovoditeljici Odjela pedijatrije Gabrijeli Rendulić Wolf donirali su poklon paketiće za male pacijente koji se liječe na pedijatriji.

Predsjednik udruge Alen Dado istaknuo je kako je članovima udruge veliko zadovoljstvo razveseliti djecu prigodnim darovima.

-U pomoć pri podjeli došla nam je simpatična maskota uskrsnog zeca, koja je uz nas poželjela malim pacijentima i djelatnicima bolnice sretan Uskrs. Nadam se da smo uspjeli razveseliti ova mala srca i bez obzira na sve, uljepšati im nadolazeće blagdane – rekao je Dado.

Priljateljstvo u nasickoj bolnici 1
foto: A. Godžirov-Kurilj

Rukovoditeljica pedijatrije Gabrijela Rendulić Wolf zahvalila je na donaciji i naglasila kako već nekoliko godina za uskrsne i božićne blagdane udruga “Prijateljstvo” daruje djecu i na taj im način uljepša boravak u bolnici.

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić uputio je riječi zahvale članovima udruge.

-Profesor Alen Dado već niz godina uspješno, svojim predanim radom s mladim ljudima, provodi niz humanitarnih akcija i razvija kod mladih socijalne i plemenite vještine koje naše društvo i svijet čine ljepšim i boljim mjestom za život. Za sve što rade općenito, kao i za našu bolnicu, njemu i njegovoj ekipi veliko hvala od srca – zaključio je dr. Šimić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content