Ante Vicić sudi četvrtoligaški susret Pitomače i Čazme, a poznato je i tko sudi županijske derbije u Orahovici i Suhopolju

Ovog vikenda počinje proljetni dio sezone u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever i 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a već na samom startu imamo čak dva županijska derbija, kojima, zbog propisanih epidemioloških mjera, nažalost neće moći prisustvovati gledatelji.

Županijski derbi 15. kola 3. HNL Sjever u Orahovici između domaćeg Papuka i Virovitice sudit će Mario Petrović (Čazma). Prvi pomoćni sudac je Ivan Starčević (Bjelovar), drugi Patrik Tkalčević (Čazma), a četvrti sudac Nikola Kristić (Ćeralije). Delegat na ovoj utakmici je Davor Ptiček (Varaždin).

Na stadionu Park igra se županijski derbi 16. kola 4. lige BJ-KC-VT između Suhopolja i Slatine. Taj susret pripao je Bjelovarčaninu Draženu Fejeru. Pomoćnici su Slavko Miklečić (Bjelovar) i Češko Đorđević (Bjelovar). Delegat na toj utakmici bit će Damir Vargović (Virovitica).

Glavni djelitelj pravde u susretu 16. kola 4. lige BJ-KC-VT između Pitomače i Čazme bit će Ante Vicić (Voćin). Prvi pomoćni sudac je Nikola Novak (Koprivnica), a drugi Marko Punčec (Koprivnica). Delegat je Ivan Tomić.

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content