Turbulencije u jesenskom prvaku: Evo tko je sjeo na vruću klupu Sloge iz Zdenaca nakon odlaska Dragana Trupine

Dragan Trupina više nije trener Sloge iz Zdenaca, vodeće momčadi 1. županijske nogometne lige. Ovaj neočekivani rasplet dogodio se samo dva dana prije početka dugo očekivanog nastavka natjecanja.

Trupina je doveo klub na mjesto na kojem nikad nije bio u svojoj povijesti, osvojio je naslov jesenskog prvaka.

-Mogu samo reći da mi je žao što je do ovoga došlo. Ne znam što se dogodilo, eli eto. Dečkima želim puno uspjeha u nastavku natjecanja, da potvrde da su najbolja momčad u 1. županijskoj ligi i osvoje naslov prvaka – rekao je kratko Trupina nakon odlaska iz lidera.

Sloga Bratstvo 7 Dragan Trupina

Oglasio se i predsjednik Sloge Darko Čiš.

-O Draganu Trupini mislim da svi moramo govoriti biranim riječima, kamo sreće da u Hrvatskoj, u životu ima više takvih ljudi, bili bi puno bolji i napredniji. Mi mu se kao klub zahvaljujemo na svemu što je učinio za Slogu i želimo mu puno uspjeha u daljnjem trenerskom radu. Razloga za ovu odluku ima puno, no ja sam čovjek koji će detaljnije o tome reći samo Draganu u lice. Ono što mogu reći je da se dogodilo dosta nezadovoljstva među igračima, negdje je puklo između njih i trenera i ovo je bilo jedino rješenje – kaže Čiš.

Darko Cis predsjednik NK

Sloga je promptno reagirala i već pronašla prvog čovjeka struke.

-Obavili smo nekoliko razgovora, ali pronašli smo se s poznatim trenerom županijskih i inih nogometnih klubova Ivicom Evićem. On će nas povesti u nastavak sezone i nadamo se do naslova prvaka – zaključio je Čiš.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić i M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content