FOTO Borova i Mikleuš u borbenom susretu podijelili bodove, mreže mirovale

Na terenu Poljica u Borovi u 18. kolu 1. županijske nogometne lige bodove su podijelili domaća momčad i Mikleuš rezultatom 0:0. Time su i dalje ostali susjedi na tablici.

U prvom dijelu više prilika imala je gostujuća momčad, međutim u ključnim trenucima napadači Mikleuša Darko Kokoška i Josip Jančić nisu bili dovoljno koncentrirani. Ni domaći nisu bili bezopasni, ali Tomislav Holec i Mateo Gegić nisu uspjeli pronaći put lopti u nebranjeni dio mreže.

U drugom dijelu više od igre imali su igrači Borove. Nizali su se napadi pred vratima Jurice Kraljika, ali je on poput hobotnice uspio spriječiti i najopasnije udarce. U odličnim prilikama su bili Hodak, Vuzem, Holec i Gegić. Ipak se osjetilo da u igri nema najiskusnijeg domaćeg napadača Darka Obžetića, koji se uz rub terena nervirao zbog promašaja svojih suigrača.

IMG 4685 Custom

Nakon niza domaćih promašaja gosti su imali priliku za osvajanje tri boda. U 88. minuti pred domaćeg vratara Darija Šameca izbio je sam Ivo Dujmić, ali je lopta prohujala kraj vratnice.

-U drugi dio sezone ušli smo s ciljem da se popnemo za koje mjesto na tablici. Ova je utakmica bila otvorena, ali na vrlo teškom i grbavom terenu. Igrali smo napadački, a tako ćemo igrati i u sljedećim utakmicama – zadovoljan bodom bio je kapetan Mikleuša Ivica Marjanović.

IMG 4715 Custom

-Utakmica je bila zanimljiva i sadržajna. Bilo je tu puno trke, šansi, pogrešaka i svega osim zgoditaka. Jesenas smo zabijali iz polušansi, sada nas neće gol. U tri utakmice postigli smo samo jedan gol, a njegov strijelac je bio naš vratar. Idemo dalje raditi i negdje će nam se otvoriti. Inače zadovoljan sam pristupom i igrom. U idućem kolu u susjedskom derbiju s Rezovcem bit će pravi praznik nogometa na Uskrs, nažalost bez navijača – sažeo je svoje viđenje trener Borove Mile Grdić.

Borova – Mikleuš 0:0
Igrač utakmice: Jurica Kraljik

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”625018″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content