FOTO Borova i Mikleuš u borbenom susretu podijelili bodove, mreže mirovale

Na terenu Poljica u Borovi u 18. kolu 1. županijske nogometne lige bodove su podijelili domaća momčad i Mikleuš rezultatom 0:0. Time su i dalje ostali susjedi na tablici.

U prvom dijelu više prilika imala je gostujuća momčad, međutim u ključnim trenucima napadači Mikleuša Darko Kokoška i Josip Jančić nisu bili dovoljno koncentrirani. Ni domaći nisu bili bezopasni, ali Tomislav Holec i Mateo Gegić nisu uspjeli pronaći put lopti u nebranjeni dio mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U drugom dijelu više od igre imali su igrači Borove. Nizali su se napadi pred vratima Jurice Kraljika, ali je on poput hobotnice uspio spriječiti i najopasnije udarce. U odličnim prilikama su bili Hodak, Vuzem, Holec i Gegić. Ipak se osjetilo da u igri nema najiskusnijeg domaćeg napadača Darka Obžetića, koji se uz rub terena nervirao zbog promašaja svojih suigrača.

Nakon niza domaćih promašaja gosti su imali priliku za osvajanje tri boda. U 88. minuti pred domaćeg vratara Darija Šameca izbio je sam Ivo Dujmić, ali je lopta prohujala kraj vratnice.

-U drugi dio sezone ušli smo s ciljem da se popnemo za koje mjesto na tablici. Ova je utakmica bila otvorena, ali na vrlo teškom i grbavom terenu. Igrali smo napadački, a tako ćemo igrati i u sljedećim utakmicama – zadovoljan bodom bio je kapetan Mikleuša Ivica Marjanović.

-Utakmica je bila zanimljiva i sadržajna. Bilo je tu puno trke, šansi, pogrešaka i svega osim zgoditaka. Jesenas smo zabijali iz polušansi, sada nas neće gol. U tri utakmice postigli smo samo jedan gol, a njegov strijelac je bio naš vratar. Idemo dalje raditi i negdje će nam se otvoriti. Inače zadovoljan sam pristupom i igrom. U idućem kolu u susjedskom derbiju s Rezovcem bit će pravi praznik nogometa na Uskrs, nažalost bez navijača – sažeo je svoje viđenje trener Borove Mile Grdić.

Borova – Mikleuš 0:0
Igrač utakmice: Jurica Kraljik

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)