FOTO Društveni domovi u Rogovcu, Bušetini i Špišić Bukovici uskoro će zasjati u novom ruhu

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović obišao je danas (utorak) u nazočnosti načelnika Hrvoja Milera društvene domove u Špišić Bukovici, Rogovcu i Bušetini.

Radovi na obnovi, unatoč otežanim uvjetima zbog pandemije koronavirusa, ipak napreduju prema planu i programu, a zadovoljni što će se uskoro moći družiti i sudjelovati u brojnim manifestacijama, od kulturnih do zabavnih, u primjerenijem i ljepšem prostoru su i sami mještani već spomenutih naselja.

-Riječ je o projektima koji doprinose boljem društvenom životu na području općine Špišić Bukovica i koji su od velike koristi udrugama i mještanima, što me osobno jako veseli. Uz sve ostalo, uređenja društvenih domova samo su još jedan dokaz da su briga i skrb o svojim žiteljima Općini uvijek na prvom mjestu – rekao je tom prigodom župan Andrović.

dom rogovac 20

Korisnici domova tako će dobiti ugodnije mjesto za boravak, a istovremeno će porasti svijest o racionalnijem gospodarenju energijom te smanjenju emisije C02 u okoliš.

-Imamo hrpu projekata koji su u tijeku, a jedni od njih su i radovi na energetskim obnovama društvenih domova u naseljima naše općine. U tijeku je izvedba toplinske izolacije, kao i uređenje interijera. Društveni dom u Bušetini ovom će obnovom biti bogatiji za kuhinju i sanitarni čvor, što je dosad bio veliki nedostatak. Slična situacija bila je i s domovima u Rogovcu i Špišić Bukovici, tako da će svi oni uskoro zasjati u novom ruhu – rekao je načelnik Miler.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako napreduju radovi…

(www.icv.hr, foto: K. Toplak)

[g-gallery gid=”622161″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content