Glazbena škola Jan Vlašimsky ima dva prvaka Hrvatske, Dinka Magenhajma i Saru Vranić, te dva srebrna i jedno brončano priznanje

Unazad dva dana, sjajni rezultati stigli su na adresu virovitičke Glazbene škole Jan Vlašimsky, koja je u tako kratkom vremenu dobila dva prvaka Hrvatske, te dva srebrna i jedno brončano priznanje. Krenimo redom.

59. državno natjecanja HDGPP, disciplina brač. Dinko Magenhajm, 5. kategorija, osvojio je 1. nagradu sa 98.76 bodova. Korepetitorica – Sanja Spahija, nastavnik – Jurica Perharić.

Učenica Glazbene škole Jan Vlašimsky, Sara Vranić, osvojila je 1. nagradu III. kategorije iz “solfeggia” osvojivši pritom 99,00 bodova. Njena mentorica bila je Barbara Bogojević. Bilo je to na 59. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u organizaciji HDGPP-a u Zagrebu.

Na 59. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u GU Elly Bašić u Zagrebu, u II. kategoriji bisernica, učenica Lara Černi osvojila je II. nagradu s osvojenih 97,13 bodova. Korepetitorica Tihana Sarošević i mentorica Mirna Mihalković.

Palma Ramljak predstavljala je Glazbenu školu Jan Vlašimsky na 59. Državnom natjecanju u disciplini glasovir. Nastupila je u 3. kategoriji i osvojila drugu nagradu sa 96.62 boda. Njena mentorica je profesorica Karolina Petrović.

Na 59. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u GU Elly Bašić u Zagrebu, u disciplini pjevanje, u III. kategoriji, učenica Leona Sever osvojila je III. nagradu sa 93 boda. Korepetitorica je bila Sanja Spahija, a mentorica Kristina Domović.

Čestitku dobitnicima, ali i ravnatelju škole Damiru Mihaljeviću, nastavnicima, učenicima i njihovim roditeljima, uputio je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

– Glazbena škola Jan Vlašimsky, dokaz je kako se i iz male sredine, ali uz kvalitetan, predan i vizionarski rad, mogu ostvariti sjajni rezultati i na tome čestitam i ravnatelju i marljivim djelatnicima i našim vrijednim učenicima te njihovim roditeljima na ovim sjajnim rezultatima – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

(www.vpz.hr, facebook, foto: GŠ Jan Vlašimsky)

[g-gallery gid=”624549″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content