Grad Virovitica pokreće anketu za POS-ove kuće u nizu: Evo kako možete iskazati interes za kupnju

U želji da mladim obiteljima omogući stjecanje vlastitog doma u vlastitom gradu, Grad Virovitica u planu ima pokrenuti program poticane stanogradnje kuća u nizu. Lokacija na kojoj bi se gradile kuće iz Programa POS-a je ulica Stjepana Redera, a kako bi utvrdili postojanje interesa građana za kupnju kuća, Grad Virovitica je pokrenuo anketu.

– Utvrđivanje iskazanog interesa je formalno pravni preduvjet za realizaciju navedenog Programa te ovim putem ukazujemo na važnost ispune istog. Dostavljeni anketni upitnik ne obvezuje na kupnju kuće, već se na temelju ankete utvrđuje postojanje interesa – istaknuli su iz Grada Virovitice.

Tako iz Grada mole zainteresirane građane za kupnju kuće iz Programa POS-a da klikom na OVAJ LINK ispune anketni upitnik te isti dostave:

  • putem email-a: [email protected] (s naznakom „POS anketa“)
  • poštom: Grad Virovitica, Trg kralja Zvonimira 1, 33000 Virovitica (s naznakom „POS anketa“)

Rok za iskazivanje interesa je do 20. travnja 2021. godine, a u slučaju velikog interesa rok se može produžiti.

Program POS-a pokrenut je s ciljem da se građanima Republike Hrvatske omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih uz garantiranu kvalitetu i završavanje radova u roku. Program POS-a pridonosi i razvitku građevinarstva kao gospodarske grane te je multiplikator općeg razvoja.

Pogodnosti uvjeta Programa POS-a u odnosu na tržišne, mogu se podijeliti u tri skupine:

  • rok otplate kredita do 30 godina + 1 godina počeka, bez jamaca,
  • povoljnija kamatna stopa,
  • povoljnija cijena kvadrata kuće.

(www.icv.hr, virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content