Hoće li Lukač 05 postati “hit momčad” proljeća? Nakon Škvarića, Topića i Pandura stigla još tri kapitalca

Dolaskom trenera Miroslava Čora došlo je i do ozbiljne rekonstrukcije igračkog rostera županijskog drugoligaša Lukača 05. Posljednjih dana prijelaznog roka klubu su pristupila još tri odlična igrača.

Iz vukosavljevačke Mladosti se vratio Domagoj Pakšec (22), koji je “dijete” ovog kluba, ali je u dosadašnjoj karijeri igrao i za Rezovac, Slogu iz Dugog Sela, Suhopolje i Dravu iz Terezinog Polja.

Renato Giba (29) jesenas je igrao za Omladinac iz Korije i Turanovac, a prije tog bio je igrač Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice i ranije Lukača 05.

Iskusni vratar Mario Jerbić (37), uz kraći izlet u Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, cijelu svoju karijeru proveo je u Omladincu iz Korije.

Uz već spomenute Pakšeca, Gibu i Jerbića, u klub su u protekla dva tjedna stigli Tomislav Škvarić, Ivan Topić i Davor Pandur o kojima smo pisali ranije. S obzirom na novopridošle “kapitalce”, a uz nekoliko igrača (Tomšić, Draganić, braća Taušan) koji su bili okosnica momčadi u jesenskom dijelu prvenstva, Lukač 05 mogao bi tako postati “hit momčad” proljetnog dijela natjecanja i bez problema pomrsiti račune momčadima iz samog vrha. Prvi dio sezone završili su na pretposljednjem mjestu sa samo četiri osvojena boda.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content