Igor Fazekaš kandidat HDZ-a za gradonačelnika Slatine i u novom mandatu, Miroslav Venus kandidat za zamjenika

U prostorijama Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine, jučer (subota) su službeno predstavljeni kandidati stranke za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Na sjednici predsjedništva stranke i Gradskog odbora HDZ-a Slatina održanoj u petak, 26. ožujka, predstavljen je i podržan kandidat za zamjenika gradonačelnika, član HSLS-a dr. Miroslav Venus. Već ranije je Gradska organizacija podržala kandidata HDZ-a za gradonačelnika Slatine Igora Fazekaša.

Na predstavljanju, uz članove Gradske organizacije HDZ-a Slatina, nazočili su i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Josip Đakić, potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, članica Županijske organizacije HDZ-a i saborska zastupnica Vesna Bedeković, član Županijske organizacije HDZ-a i zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, potpredsjednica Gradske organizacije HDZ-a Slatina i državna tajnica u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak, te član Gradske organizacije HDZ-a Slatina i ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić.

m IMG 6328

– Pred nama su lokalni izbori, izbori za gradonačelnika, dogradonačelnika i župana na kojima trebamo pokazati snagu najjače stranke u gradu Slatini i Republici Hrvatskoj. Nama su svaki izbori festival demokracije i naravno da smo snimili sve ono što aktualna gradska vlast radi, odnosno ne radi. Nažalost, u gradu Slatini gradska vlast radi loše, a mi mislimo da građani Slatine zaslužuju bolje i zato smo se organizirali i pristupit ćemo ovim izborima odgovorno, smjelo, sa vizijom i urediti grad kakav građani zaslužuju – rekao je, između ostalog, kandidat za slatinskog gradonačelnika Igor Fazekaš te istaknuo kako je aktualna vlast samo nastavila projekte koji su im ostavljeni od kada je na vlasti bio HDZ, a da sami ništa novo nisu smislili.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Slatine na predstojećim lokalnim izborima dr. Miroslav Venus je istaknuo:

– Čast mi je što sam pozvan od strane Hrvatske demokratske zajednice kako bi bio kandidat za slatinskog dogradonačelnika. Već dugi niz godina mi iz HSLS-a smo koalicijski partneri HDZ-a na lokanim izborima, pa smo odlučili to biti i sada. Mislim, kao što je to rekao i Igor, da Slatina zaslužuje bolje i uz pomoć svih vas, članova i simpatizera HDZ-a i HSLS-a, to možemo i ostvariti – rekao je dr. Venus, predstavljajući se nazočnima te je članovima HDZ-a uputio čestitku na 31. obljetnici osnutka stranke.

m IMG 6366

Potporu kandidatima, Igoru Fazekašu i Miroslavu Venusu, dali su Igor Andrović, Vesna Bedeković i Josip Đakić, složivši se u jednome, a to je da Slatina mora i može bolje, te da će kandidati imati njihovu punu podršku. Putem video linka, podršku kandidatima dali su i glavni tajnik Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Goran Hanžek te predsjednik HDZ-a RH i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

– Pozdravljam vas sve prigodom vašeg predstavljanja kandidata za gradonačelnika i dogradonačelnika vašeg grada i čestitam vam 31. obljetnicu osnutka stranke u Slatini. Važno je da Hrvatska demokratska zajednica na ovim lokalnim izborima na nivou vaše županije, gradova i općina ostvari što bolji rezultat. Mislim da imate sve pretpostavke, jer su rezultati vašeg rada u protekle četiri godine vidljivi, i vjerujem da će pobjeda biti već u prvom krugu. Ono što je bitno je jedinstvo članstva i rezultati će potom biti pozitivni. Imate moju potporu, kao i potporu vrha stranke – istaknuo je Andrej Plenković.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”624874″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content