ISKORIŠTENA SVA SREDSTVA Zatvoren Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi Virovitičko-podravske županije

U samo 12 dana, iskorištena su sredstva koja je Virovitičko-podravska županije namijenila temeljem Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu.

– Da, nakon samo 12 dana, zatvorili smo navedeni javni poziv, jer smo iskoristili sva sredstva. Virovitičko-podravska županija je za navedene potpore u svom Proračunu namijenila 500.000,00 kuna. I ove godine se pokazalo kako je ova mjera bila pun pogodak jer se javio velik broj naših poljoprivrednika – kazao je pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ, Bojan Mijok.

Javni poziv se odnosio se na: Potpore za ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu na poljoprivrednim gospodarstvima povezanim s primarnom poljoprivrednom proizvodnjom; Potpore za okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta; Potpore za prenošenje znanja i aktivnosti informiranja; Potpore za ulaganje u vezi s preradom poljoprivrednih proizvoda i stavljanjem na tržište poljoprivrednih proizvoda; Potpora za marketinške aktivnosti. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content