Ivan Mužar uspješno se oporavlja nakon vanjskog prijeloma obje kosti podlaktice: S nestrpljenjem brojim dane do povratka nogometu

Ivan Mužar, jedan od najvažnijih kotačića županijskog prvoligaša, Nogometnog kluba Mladost Čačinci i trenera Darija Petrovića, na jednom od treninga zadobio je tešku ozljedu, dvostruki prijelom podlaktice. Ružno je izgledalo u samom trenutku prijeloma, no Ivan se dobro oporavlja.

-Ivan neizmjerno voli nogomet i sada kada je prisilno odsutan to ga jako boli, više nego ruka, ali prepun je želje i volje da se što prije vrati. Redovno je na svakom treningu, bodri svoje kolege i jedva čeka da potrči s njima. Trenutno je kod kuće, radi online i čeka oporavak – kaže Ivanov otac Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Ivan je momak prepun elana, velikog nogometnog znanja i prije svega s ogromnim sportskim srcem. Kako i sam kaže, nije bilo lijepo za gledati kada se sve dogodilo, strašno je boljelo, no najgore je prošlo.

-Evo svoj posao obavljam online, ima već skoro pola godine. Hvala Bogu završio sam sve sa gradivom na fakultetu – započinje Ivan.

-Odmalena svaki nogometaš sanja o igranju nogometa i davanju intervjua sportskim novinarima pa kao takav, ni sam nisam iznimka. No ono što zasigurno mogu reći je da niti jedan sportaš ne želi da glavna tema takvih razgovora bude njegova vlastita ozljeda. Nakon jednih od najbolje odrađenih priprema u karijeri, često s dvije aktivnosti dnevno, pri prvoj pravoj provjeri kroz trening ogled, dogodi se naizgled bezazlena situacija iz koje izlazim s vanjskim prijelomom obje kosti podlaktice i jednim velikim pitanjem “zašto baš ja?”. Nakon brze intervencije Hitne pomoći i tijekom same vožnje do bolnice uvidio sam koliko je vrijeme relativan pojam. Sada gledajući na tu proživljenu ozljedu i traumu te s uspješno izvršenom operacijom iza sebe, sve više ovo doživljavam kao jedan izazov koji trebam i koji ću nesumnjivo savladati – priča ovaj nogometaš.

Niti sekunde nije izgubio volju za svojom najvećom ljubavlju, nogometom.

-Na meni je da sada radom i voljom pokažem da se vraćam jači nego ikad. S nestrpljenjem brojim dane do povratka nogometu i svojim dečkima u čačinačkoj Mladosti te se ovim putem želim zahvaliti svim ljudima na iskazanoj brizi i podršci kroz protekli period. Lijep pozdrav svima i vidimo se u “Rupi”.

(www.icv.hr, vg)