Izborna skupština Gradske glazbe Virovitica: Za novu predsjednicu udruge izabrana Lucija Martinko – Hock

Pridržavajući se epidemioloških mjera, ovog vikenda održana je Redovna godišnja skupština Gradske glazbe Virovitica. Održana skupština, 138. po redu, ujedno je bila i izbornog karaktera.

Prema Dnevnome redu, nakon izbora radnih tijela Skupštine, podnesena su Izvješća o radu u 2020. godini. Dosadašnji predsjednik Tihomir Manojlović iznio je godišnje izvješće rada Društva te, unatoč pandemiji COVID-19 koja je uvelike utjecala na rad Udruge, pohvalio trud orkestra te mažoretkinja.

Pregled aktivnosti protekle i ove godine iznijeli su voditeljica sekcija mažoretkinja, Ana Paloš, te voditelj orkestra Silvio Paloš, zahvalivši pritom svima na angažmanu kojim su obogatili rad Udruge.

Nakon razrješenja postojećeg predsjedništva, članova Upravnog i Nadzornog odbora, odabrani su novi članovi. Jednoglasnom odlukom odabrana je nova predsjednica Udruge, Lucija Martinko-Hock, a na mjesto potpredsjednika Gradske Glazbe Virovitica odabran je Toni Lešković.

-Zahvaljujem svim članovima na ukazanom povjerenju te ću težiti k tome da to povjerenje i opravdam. Nastojat ću u ove četiri godine koje su ispred nas učiniti mnogo korisnih stvari za našu Gradsku Glazbu – istaknula je M. Hock.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content