Izborna skupština: Ivan Sudarić i dalje na čelu Vatrogasne zajednice općine Crnac

Vatrogasna zajednica općine Crnac održala je svoju redovnu, izbornu skupštinu u nazočnosti načelnika općine Mate Damjana.

Izvješće o radu podnio je predsjednik Zajednice Ivan Sudarić naglasivši kako je većina aktivnosti morala biti otkazana zbog epidemioloških prilika, no isto tako dio je odrađen, posebno onaj u vidu protupožarnog i humanog djelovanja. Nakon podnošenja financijskog i izvješća Nadzornog odbora, pristupilo se izborima za novo vodstvo.

Nakon što je kandidacijsko povjerenstvo iznijelo prijedlog starog Upravnog odbora, u novi su za petogodišnji mandat jednoglasno izabrani Ivan Sudarić za predsjednika, Ivan Mašaberg za njegovog zamjenika, za zapovjednika je izabran Tomislav Kunštek, za dozapovjednika Izidor Lončar te za tajnika Alen Špoljarić. Navedena imena čine i novo Predsjedništvo, dok su u Zapovjedništvo uz predsjednika i dopredsjednika još izabrani Ivan Bošnjak i Miroslav Špoljarić.

Novi Nadzorni odbor čine Luka Ličina, Ivica Najcer i Josip Špoljarić dok su u Sud časti izabrani Ivan Sudarić, Ivan Mašaberg, Tomislav Kunštek, Izidor Lončar i Alen Špoljarić, a likvidator je Ivan Sudarić.

-U našoj maloj općini vatrogastvo je oduvijek bilo na visokoj razini, a svako društvo u njoj jedan od glavnih pokretača kulturnih, zabavnih i humanitarnih akcija u svojoj sredini. Trudit ćemo se da tako bude i u budućnosti, a mogu reći kako sam presretan što se u našu zajednicu uključio i velik broj mladih ljudi te posebno što mladi vatrogasci svih društava marljivo polažu vatrogasne ispite – rekao je predsjednik Ivan Sudarić.

Načelnik Mato Damjan pohvalio je rad Vatrogasne zajednice.

-Vatrogasci su uvijek na raspolaganju svima, kako naše zajednice i lokalnog društva, tako i svakog društva u Zajednici. Hvala im na svemu što rade, što riskiraju svoje živote za spas svih nas i naše imovine, a sa strane Općine mogu obećati i daljnju punu podršku jer zajedno možemo jako puno – zaključio je Damjan.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content