Moderan i suvremeno opremljen prostor: Ovo je do sada najveće ulaganje u poslovni kompleks Flore VTC u Vrazovoj ulici

Nakon otvorenja po mnogima jednog od najmodernije opremljenih salona pogrebne opreme u Hrvatskoj, uređen je i cijeli poslovni prostor Flore od više od 2.000 kvadrata koji se nalazi na istoj adresi u Ulici Stanka Vraza. Sjedište je to Uprave groblja i baza najvećem broju djelatnika Službe za komunalne djelatnosti. To je služba koja se bavi održavanjem čistoće javnih i zelenih površina, poznatija kao Florini „zeleni“.

– Osim „nevidljivih“ infrastrukturnih radova na novom sustavu odvodnje i kanalizacije, zamijenjene su dotrajale električne i plinske instalacija, kompletno krovište te su obavljeni zidarski, izolaterski i fasaderski radovi. Izgrađena je i nadstrešnica za vozila i manja hala za strojeve i opremu, a djelatnicima je konačno omogućen radni prostor dostojan vremena u kojem živimo, s novim grijanjem i klimatiziran. Također, izgrađeni su novi sanitarni čvorovi s tuševima i svlačionicama. Svi uredski prostori su novouređeni i moderno opremljeni, a uređene su i zajedničke prostorije za sastanke i blagovanje – ističu u Flori VTC.

Radovi su trajali gotovo dvije godine, a vrijednost investicije je 2,5 milijuna kuna. Preostalo je još samo asfaltiranje dvorišta te hortikulturno uređenje. Dobar dio radova izvršili su djelatnici Flore uz stručno vodstvo vanjskih suradnika.

[g-gallery gid=”623523″]

A ovako je prije izgledalo…

vrazova stara Custom

(virovitica.hr, flora-vtc.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content