NA FUNKCIJI OD 1. OŽUJKA Imad Ud-din Muhammad novi direktor Hrvatskih duhana

Imad Ud-din Muhammad novi je direktor Hrvatskih duhana. Svoju novu ulogu Imad je preuzeo od 1. ožujka od dosadašnjeg direktora kompanije Flavia Oliveire, kojemu je istekao dvogodišnji mandat.

Imad je unutar BAT grupe stekao veliko iskustvo na nekoliko istaknutih funkcija u dijelu proizvodnje duhana. Bio je menadžer u proizvodnji duhana, zatim u istraživanju i održivosti duhanske proizvodnje te menadžer planiranja i miješanja duhana.

– Iznimno sam zadovoljan organizacijom Hrvatskih duhana, timom i dostignutim uvjetima u proizvodnji duhana. Potpuno sam svjestan značaja Hrvatskih duhana za grad Viroviticu, ali i čitav ovaj kraj, ne samo zbog poljoprivredne proizvodnje samog duhana već i zbog našeg velikog utjecaja na ukupno lokalno gospodarstvo. Moja glavna zadaća bit će dodatno povećati produktivnost u proizvodnji duhana, od čega će najveću koristi imati naši proizvođači, ali i cijela zajednica. Nadam se dobroj i prijateljskoj suradnji sa svojim timom, proizvođačima, predstavnicima lokalne zajednice i svim poslovnim partnerima – izjavio je Muhammad.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content