OPĆINA SUHOPOLJE Održana sjednica Općinskog vijeća: Usvojen rebalans proračuna, donesene izmjene Programa građenja i plana uređenja Centra

Općinsko vijeće Općine Suhopolje u ponedjeljak je održalo redovnu 33. sjednicu na kojoj su donijeli niz odluka važnih za općinu. Između ostalog, usvojen je rebalans proračuna kojim proračun Općine s 27.781.140 kuna raste na 28.989.405 kuna. Riječ je o povećanju od 1,2 milijuna kuna koje je ostvareno povećanjem prihoda poslovanja.

Usvojena je i Izmjena i dopuna Programa građenja komunalne infrastrukture u 2021. godini u koju se uvrstila izgradnja mrtvačnice u Naudovcu vrijedna 20 tisuća kuna te modernizacija cesta i nogostupa u iznosu od 969 tisuća kuna.

Donesena je i II. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja Centar u Suhopolju u koju je unesena planirana pristupna cesta prema novom dječjem vrtiću te su izmjenjene namjene i uvjeti gradnje na pojedinim česticama, kao i oblici i veliine građevnih čestica. Jednako tako, donesena je i IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Suhopolje kojom je utvrđena gospodarska zona te određena trasa nerazvrstane ceste unutar granica građevinskog područja naselja, uključujući infrastrukturne koridore.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content