Općina Suhopolje prijavila projekt uređenja i asfaltiranja pješačke staze u Ulici Petra Preradovića u Suhopolju

U sklopu Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2021 . godini Općina Suhopolje je prijavila projektni prijedlog “Uređenje i asfaltiranje pješačke staze u ulici Petra Preradovića u Suhopolju” ukupne vrijednosti 280.000 kuna.

Cilj ovog projektnog prijedloga je razvoj komunalnog gospodarstva i rast komunalnog standarda u Općini Suhopolje što će se ostvariti uređenjem i asfaltiranjem pješačke staze u ulici Petra Preradovića u Suhopolju.

Glavne projektne aktivnosti su provođenje postupka nabave Izvođača, potpisivanje ugovora te izvođenje radova koje uključuje zemljane radove, odvodnju i kolničku konstrukciju. Provedba projektnih aktivnosti se predviđa u roku od 8 mjeseci od dana potpisivanja ugovora o sufinanciranju. Projektne aktivnosti su u skladu sa Županijskom razvojnom strategijom Virovitičko-podravske županije i Strategijom razvoja Općine Suhopolje. Projektna prijava je izrađena uz pomoć Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA.

(ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content