Osnovan ogranak Domovinskog pokreta grada Virovitice, predsjednik Vladimir Besek

U ponedjeljak, 15. ožujka održana je Osnivačka skupština ustrojstvenog oblika ogranka Domovinskog pokreta grada Virovitice.

Sukladno epidemiološkim mjerama članovi su jednoglasno odlučili da se osnuje ogranak i usvajanjem dnevnog reda, te glasovanjem za kandidate predsjedništva donesli odluke.

Za predsjednika izabran je mag.oec. Vladimir Besek. Dopredsjednici su Hrvoje Svoboda i Renata Špiranec, dok je za rizničara izabran Miroslav Novotný. Izabrano predsjedništvo predložilo je da tajnik ogranka bude Zvonko Mesec koji je i prihvatio tu dužnost.

2 2
Foto: Domovinski pokret

Izabrani predsjednik Besek se u svom govoru zahvalio na povjerenju i istaknuo da su pripreme za lokalne izbore u tijeku te da očekuje odaziv članova i volontera koji su odradili lavovsku posao na parlamentarnim izborima. Program s kojim će se predstaviti građanima grada Virovitice je pripremljen i čekaju raspisivanje izbora.

Prisutne je pozdravio i dao podršku Daniel Spajić, saborski zastupnik Domovinskog pokreta, te predsjedništvo županijske podružnice Domovinskog pokreta Virovitičko – podravske županije.

(Domovinski pokret)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content