Ovako izgleda trenutni poredak u nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim aktualnim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Proteklog vikenda odigrani su susreti 16. kola, u kojima su minimalne poraze doživjeli orahovački Papuk i Virovitica. Orahovčani su poraženi kod vodeće Mladosti u Ždralovima. I dalje su na visokom petom mjestu s 23 boda, samo tri manje od četvrtoplasiranog Tehničara iz Cvetkovca. Virovitica je s dva uzastopna poraza u proljetnom dijelu prvenstva ostala na 10. mjestu sa 16 bodova. Podravac iz Virja uvjerljivo je s tek jednim osvojenim bodom posljednjeplasirana momčad prvenstva.

3. HNL Sjever

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Uz predavački Dinamo koji prijeti iz “prikrajka”, veliku borbu za naslov prvaka vode drugoplasirani Ferdinandovac i vodeća Bilogora iz Grubišnog Polja. Pitomača je, unatoč dva poraza u proljetnom dijelu prvenstva i dalje najbolje plasirana momčad s područja VPŽ. Šesti su s 22 boda. Isti broj bodova ima i Suhopolje na osmom mjestu. Slatina je skupila dosad 18 bodova s kojima se smjestila na 11. mjestu ligaške ljestvice. Razlika između petoplasirane Tehnike i slatinske momčadi iznosi samo četiri boda. Bilogorcu iz Velikog Trojstva smješi se ispadanje iz četvrtoligaškog ranga natjecanja.

4. liga BJ KC VT

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Vrlo je uzbudljivo u elitnom rangu županijskog nogometa gdje se velika bitka vodi u sredini tablice, ali i ona na samom začelju za očuvanje ligaškog statusa. Doduše, vodeća je i dalje Sloga iz Zdenaca s 47 bodova, koja je povećala svoju prednost u prva tri proljetna kola ispred Graničar Bušetine na pet bodova. Bratstvo iz Gornjeg Bazja sada je samo dva boda udaljeno od drugog mjesta, a četvrtoplasiranoj Mladosti iz Čačinaca bježi “velikih” šest bodova.

1. ZNL

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Slična situacija, barem što se tiče momčadi u samom vrhu, dogodila se u prva dva proljetna kola na terenima županijskih drugoligaša u skupini Zapad. S velikim osmijehom na licu momčad drugoplasirane Bilogore dočekala je kiks Podgorja u Lukaču i očekivala se primaknuti na samo bod zaostatka, ali dogodilo se sasvim suprotno. Porazom u Kapela Dvoru sada zaostaju četiri boda za vodećim Podgorjem i trećeplasiranom Đurđu bježe samo šest, odnosno sedam bodova četvrtoplasiranom Sokolu iz Milanovca. Drava i Lukač nastavljaju veliku bitku na samom začelju.

2. ZNL Zapad

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content