Saniraju se oštećenja na cestama na području MO Stjepan Radić, po završetku slijedi sanacija i u ostalim mjesnim odborima

Zimsko razdoblje iza sebe ostavlja oštećenja na asfaltnom sloju na cestama. U sklopu redovnog održavanja cesta, djelatnici Cesta d.d. Bjelovar, koji se redovito brinu za održavanje kolnika na virovitičkim ulicama, počeli su izvoditi radove na lokalnim oštećenjima asfaltnog zastora na cestama unutar Mjesnog odbora Stjepan Radić.

Zatekli smo ih u Bečkoj ulici te ulicama Milana Nikolić i Alojzija Stepinca. Nakon toga, kako doznajemo, slijede ulice Antuna Gustava Matoša, Andrije Hebranga, Nikole Šubića Zrinskog i Miroslava Feldmana te Požari.

IMG 3416

Unutar tih radova izvest će se sanacija prekopa i udarnih rupa kako bi prometovanje bilo što sigurnije.

– Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima je obišao mjesne odbore i utvrdio prioritete u obnovi. Tom prilikom su utvrđene ceste u pojedinim ulicama u našem Mjesnom odboru kojima je neophodna sanacija – rekao je predsjednik MO Stjepan Radić Josip Škrablin.

Nakon izvršenih radova na području Mjesnog odbora Stjepan Radić, kreće se dalje sa sanacijom kolnika i u ostalim mjesnim odborima.

(www.icv.hr, mš)

IMG 3389

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content