Udruga navijača GNK Dinama Orahovica odala počast legendama zagrebačkog kluba

Pravi Dinamovci nikada ne zaboravljaju svoje legende, igrače koji su srcem nosili plavi dres i za njega davali posljednje atome snage. Potvrdila je to i udruga navijača GNK Dinamo Orahovica koja je odala dužno poštovanje svim Dinamovim legendama na čelu s nedavno preminulim Zlatkom Cicom Kranjčarom na njihovim grobnim mjestima u Zagrebu.

Udruga navijaca Dinama Orahovica odala pocast legendama 2

– Kao član Skupštine Dinama sudjelovao sam na posljednjoj sjednici te iskoristio odlazak u Zagreb kako bi u ime udruge odao počast nedavno preminulim Dinamovim legendama, Cici Kranjčaru, Slavenu Zambati i Krasnodaru Rori, a isto tako u toj aleji velikana na zagrebačkom mirogoju lampione sam u ime udruge položio na grob legendarnog trenera Josipa Kužea, Dražena Petrovića, Zlatka Saračevića i Rajka Dujmića- kaže povjerenik Dinama za Orahovicu i predsjednik Udruge Damir Najmenik.

Posebno dirljivo bilo je odavanje počasti Zlatku Kranjčaru na stadionu u Maksimiru.

Udruga navijaca Dinama Orahovica odala pocast legendama 3 Custom

– Dragi Cico. Otišao si tiho i prerano, ali sjećanja ne mogu otići, ona su vječno živa. Hvala ti na svakom pogotku, na svakom osmijehu, na tome što si bio i ostao naš Cico. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima i jako ćeš nam nedostajati. Dinamove se legende nikada ne zaboravljaju– upisao je Najmenik u knjigu žalosti.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content