Veterani Rezovca definitivno idu po naslov: Momčad pojačali Jandrić i jedan od legendarne braće Žitković

Možda niste navikli čitati o transferima igrača u veteranskim selekcijama, ali kad jednu momčad pojačaju ovakva dva kapitalca, to ne može proći nezapaženo.

Veterani županijskog prvoligaša Rezovca u borbi su ove sezone za naslov prvaka. U jesenskom dijelu prvenstva završili su na drugom mjestu sa samo dva boda zaostatka za vodećom Slatinom. U ligi koja broji devet klubova, upisali su dosad pet pobjeda, jedan poraz i dva remija. Na prvoj prozivci strategu Vidaku odazvalo se 18 igrača, a među njima i dva nova, ali svima dobro poznata – Alen Žitković i Matija Jandrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Žitković (34) se može pohvaliti bogatom karijerom igrajući za Viroviticu, TVIN, Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Turanovac i Sveti Đurađ. U danima “ponosa i slave” krasili su ga snaga, čvrstina, beskompromisnost i “top” u nogama.

U svim već ranije nabrojanim klubovima igrao je i Jandrić (32), ali za razliku od Žitkovića, u dva navrata bio je igrač Omladinca iz Korije, ali i seniorske momčadi Rezovca. Inače, riječ je o tehnički sjajno potkovanom igraču.

Dolazak baš ovog dvojca možda će biti kotačić u lovu na ovosezonski naslov. Ostaje nam za vidjeti…

(www.icv.hr, ts)