Zbogom školo do jeseni ove godine održat će se u Orahovici: Domaćin je Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić

Na sjednici Kolegija ravnatelja osnovnih škola Virovitičko-podravske županije, osim o provođenju natjecanja, odlučeno je i o održavanju ovogodišnje manifestacije „Zbogom školo do jeseni“ koja prošle godine zbog epidemioloških razloga otkazana. Odlučeno je da će se ove godine održati u Orahovici, 11. lipnja, a domaćin će biti Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić. Zbog epidemioloških razloga, manifestacija će se održati u smanjenom obimu u odnosu na prijašnje godine.

Sjednicom je predsjedavala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Martina Bunić, uz nazočnost župana Igora Androvića.

IMG 8991
Foto: K. Toplak

– Razlog promjene mjesta održavanja manifestacije je želja ravnatelja da svake godine imamo drugu školu domaćina. Tako da će Zbogom školo do jeseni svake godine biti u mjestu iz koje je škola domaćin. Sukladno situaciji i epidemiološkim mjerama koje trebamo poštivati, manifestacija će biti održana za manji broj sudionika, neće biti tradicionalnog koncerta, nego će biti nagrađivani samo naj učenici uz nekoliko glazbenih točaka – rekla je pročelnica Bunić.

(www.icv.hr, vpz.hr)

IMG 8985
Foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content