Župan Andrović obišao radove na izgradnji Centra za kardiovaskularnu rehabilitaciju

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović boravio je danas u Orahovici i u sklopu svog posjeta obišao radove na izgradnji Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti koji se gradi u staroj kuriji Mihalović. Županu Androviću pojedinosti oko izgradnje iznio je povjerenik Vlade RH za Grad Orahovicu Saša Rister.

-Riječ je o zgradi iznimnog značaja za Orahovicu i njen razvoj što sam ukazao i županu Androviću. Centar gradi Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo koji će i voditi brigu o njemu, a radovi bi trebali biti dovršeni do rujna ove godine – rekao je Rister.

Župan Andrović izrazio je veliko zadovoljstvo što ovako značajna ustanova raste u županiji.

-Iznimno mi je drago da će naša županija imati ovako vrijednu ustanovu kakvih je malo u Hrvatskoj. Znamo da je naša županija, nažalost, među vodećima u Hrvatskoj po oboljenju i smrtnosti od kardiovaskularnih bolesti i zato će ovaj Centar i buduća bolnica biti idealni za pomoć ljudima s tim oboljenjem. Hvala Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo i njihovom dekanu Aleksandru Včevu što su pokrenuli ovaj hvalevrijedan projekt – rekao je Andrović. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content