1. ŽNL Kolo bez izrazitog derbija: Vodeća Sloga domaćin Mikleušu, Podravac u Sopju dočekuje Ćeralije

U nedjelju, 11. travnja, u 16 sati i 30 minuta igraju se utakmice 20. kola 1. županijske nogometne lige. U ovom kolu nema izrazitog derbija, ali svaka utakmica nosi svoju draž.

Vodeća Sloga, na svom terenu u Zdencima, domaćin je Mikleušu. Domaća momčad je favorit, ali to ne znači da gosti neće pokušati doći do bodova, iako im zbog kazne ne može igrati Josip Jančić.

Drugoplasirana Graničar Bušetina gostuje u Borovi. Domaćim igračima “gori pod nogama”. Konačno im se u sastav vraća Darko Obžetić, a svaki bod im puno znači, tako da će sigurno pokušati iznenaditi favorizirane goste, za koje zbog žutih kartona neće igrati Valentino Pavlak.

Voćin u Ćeralijama dočekuje Mladost iz Miljevaca. Sve osim pobjede domaće momčadi bilo bi veliko iznenađenje. Gosti u svojoj borbi za opstanak u susret će ući na “sve ili ništa”, tako da domaća momčad ne može očekivati lak zadatak.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja pokušat će izgubljeno na domaćem terenu u ogledu s Voćinom nadoknaditi na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930. Domaćoj je momčadi nedjeljna utakmica jedan od posljednjih vlakova za spas za opstanak u ligi.

Podravac na svojoj Luki u Sopju ugošćuje Ćeralije. Domaći gledaju prema vrhu tablice, dok se gosti bore za opstanak u ligi.

U Čačincima je domaća Mladost favorit u utakmici s Gradinom jer će gosti doputovati bez dva kažnjena igrača: prvog vratara Saše Horvata i Marija Zagorca. To sigurno ne znači da će lako doći do bodova.

Najuzbudljivije bi trebalo biti u Četekovcu, gdje se sastaju dvije momčadi koje u proljetnom dijelu natjecanja igraju puno bolje nego protekle jeseni. Domaći Dinamo je još u zoni ispadanja, a Slavonija iz Sladojevaca se trenutno nalazi na sedmom mjestu s respektabilnih 27 bodova.

(www.icv.hr, mš; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content