1. ŽNL Slavonija odnijela sva tri boda iz Četekovca, Sloga povećala bodovnu prednost na plus osam

U susretima 20. kola 1. županijske nogometne lige postignuto je 20 zgoditaka.

Uz susret u Borovi, najefikasnije je bilo na stadionu Luka u Sopju, gdje je domaći Podravac s 4:0 pobijedio Ćeralije. Zgoditke su postigli Matej Androš, Marko Rastija i Mario Matić iz igre te Zdenko Lončarek iz kaznenog udarca. Igru domaće momčadi je nosio Matej Androš.

Vodeća Sloga na svom terenu u Zdencima s 3:1 svladala je Mikleuš. Domaća momčad je povela zgoditkom Florijana Rupčića u 15. minuti. U 54. minuti Mario Duspara je povećao na 2:0, a Patrik Turković u 76. na 3:0. Zgoditak za goste postigao je Ivo Dujmić u posljednjim trenucima susreta. Ovom pobjedom Sloga sada ima osam bodova prednosti ispred drugoplasirane Graničar Bušetine.

Utakmica u Čačincima između Mladosti i Gradine obilovala je promašajima. Zvonimir Juhas je u 17. minuti doveo Gradinu u prednost od 1:0. Samo pet minuta kasnije iz kaznenog udarca poravnao je Ivan Ugarković. U 42. minuti Zvonimir Juhas nije realizirao kazneni udarac za gostujuću momčad. U nastavku je isti igrač propustio čak pet odličnih prilika za postizanje novog zgoditka. Kazna je stigla u 86. minuti, kada je iz prvog ozbiljnijeg udarca na gostujuća vrata Matej Šimek donio pobjedu Mladosti od 2:1. Posljednjih dvadeset minuta domaći su igrali s deset igrača jer je teren morao napustiti Mario Jukić zbog drugog žutog kartona.

Slavonija iz Sladojevaca pobijedila je 1:0 na gostovanju kod Dinama u Četekovcu. Jedini pogodak postigao je Dorian Bogati u 57. minuti susreta.

Voćin je došao do minimalne 1:0 pobjede nad Mladosti iz Miljevaca. Jedini zgoditak postigao je Hrvoje Čović iz kaznenog udarca u 17. minuti.

U Čađavici domaća Mladost 1930. povela je u susretu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja, u četvrtoj minuti pogotkom Roberta Šomođija. Gosti su poravnali u 52. minuti pogotkom mladog Mihaela Viljevca. Do kraja se igralo otvoreno s obostranim prilikama, ali se rezultat nije mijenjao. U 16. minuti domaći trener Robert Đurina zaradio je žuti karton zbog prigovora sucu.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content