2. ŽNL ZAPAD Sve čari nogometa u susretu Bilogore i Napretka: Preokret iz “dva u jedan”, crveni karton i tri kaznena udarca

Posebno zanimljiva utakmica 14. kola 2. županijske nogometne lige Zapad odigrana je u Špišić Bukovici.

Napredak iz Rušana iznenadio je drugoplasiranu domaću Bilogoru 1947. i poveo 2:0. Prvo je svog vratara svladao domaći igrač Antun Posavac, a zatim je iz kaznenog udarca za goste bio precizan Mario Jozić.

U drugom dijelu domaća momčad juri zaostatak kako bi ostala u utrci za naslov prvaka. Dario Papić je u 60. minuti smanjio na 2:1. U 83. minuti domaći igrači nisu iskoristili kazneni udarac.

Četiri minute prije kraja zbog ozljede teren je napustio gostujući vratar Matej Sitar pa je na vrata stao igrač Dario Sitar. U 90. minuti Stipo Djak poravnava na 2:2. Duboko u sudačkoj nadoknadi dosuđen je i drugi kazneni udarac za Bilogoru. Sitar ga brani, ali iz odbitka Djak svojim drugim zgoditkom donosi svojoj momčadi tri boda.

Glavni sudac utakmice Leopold Majstorović pokazao je i jedan crveni karton. Naime, u samo četiri minute (90. i 94.) gostujući igrač Luka Domokuš zaradio je dva žuta kartona.

Bila je ovo utakmica u kojoj smo vidjeli doslovno sve “čari” nogometne igre. Momčad stratega Miroslava Ćorića tako se približila na bod zaostatka vodećem Podgorju, koje je u ovom kolu bilo slobodno.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content