2. ŽNL ZAPAD U derbiju kola Dinamo bez Rajnovića dočekuje Sokol, u Podgorju susret prvog i posljednjeg

Uz derbi u Lukaču, jučer (subota) je u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad odigran i susret u Rušanima. Gostujuća momčad Mladost iz Vukosavljevice povela je početkom drugog dijela zgoditkom Josipa Kovača. Na 1:1 poravnao je u 68. minuti iskusni domaći igrač Mario Jozić. Tom prilikom zbog prigovora gostujući vratar Darko Veličan zaradio je žuti karton. Dvije minute kasnije zbog novog prigovora Veličan je dobio i drugi žuti karton te je morao napustiti igru. To je u nastavku iskoristila domaća momčad. U 80. minuti zgoditkom Dominika Tovarovića vodi 2:1. Dvije minute prije kraja svojim autogolom gostujući igrač Marko Pokupić potvrdio je pobjedu domaće momčadi.

Sve ostale utakmice 15. kola 2. županijske nogometne lige igraju se u nedjelju, 11. travnja u 16 sati i 30 minuta.

Najuzbudljivije bi trebalo biti u Kapeli Dvoru iza Kurije Janković. Domaći Dinamo povezao je tri pobjede i najuspješnija je momčad proljeća, dok gostujući Sokol iz Milanovca igra promjenjivo. Domaći trener Andrejas Černeli zbog “žutice” neće moći računati na svog najubojitijeg igrača Stjepana Rajnovića. Dinamo bi četvrtom uzastopnom pobjedom preskočio Milanovčane na trećem mjestu, dok bi Sokol pobjedom smanjio zaostatak do drugoplasirane Bilogore na pet bodova.

Vodeće Podgorje domaćin je posljednjeplasiranoj Dravi iz Terezinog Polja. Drava je prije sedam dana bila ubojita u ogledu sa Svetim Đurađem, dok strateg Podgorja ne može računati na dvije bitne karike u svojoj igri, Alena Đureša i Ivana Vukšića. Bez obzira na to, momčad domaćeg stratega Ivana Ćavara veliki je favorit u susretu prvog prvog i posljednjeg.

U Kladarama istoimeni domaćin igra sa Svetim Đurađem. Obje momčadi bit će hendikepirane zbog žutih kartona. Kod Kladara neće biti Antonija Maresića, a kod Svetog Đurađa Luke Funka. Uzbuđenja ne bi trebalo nedostajati.

Sve se utakmice igraju u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content