Branko Belošević ponovno izabran za predsjednika Vatrogasne zajednice grada Slatine

Danas (četvrtak) je u Vatrogasnom domu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina održana redovna godišnja izvještajna skupština Vatrogasne zajednice grada Slatine, koja je ujedno bila i izborna.

Podnesena su izvješća o radu u proteklom periodu, plan rada za naredno razdoblje, financijsko izvješće i financijski plan. Izvješće o radu VZGS za 2020. godinu podnio je predsjednik Branko Belošević, a plan rada, te financijski plan za 2021. godinu, kao i financijsko izvješće za 2020. godinu je podnio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Slatina Stjepan Venus. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane predstavnika dobrovoljnih vatrogasnih društava koja čine Vatrogasnu zajednicu grada Slatine (Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug i JVP grada Slatine), a koji su nazočili skupštini.

Nakon prihvaćanja izvješća uslijedio je izbor novih tijela Vatrogasne zajednice grada Slatine, koja su utvrđena na sastanku Upravnog odbora VZGS 23. travnja 2021. godine, a danas su jednoglasno potvrđena. Predsjedništvo VZGS čine: Branko Belošević, Stjepan Venus, Danijel Vuk, Zlatko Borovec, Ivan Gašparić, Ivica Medved, Danijel Kramarić, Josip Vajnhal i Dragan Medvedović. Zapovjedništvo VZGS čine: Stjepan Venus, Tomislav Uher, Leo Podboj, Mario Perkovac, Domagoj Jankivić, Josip Mikić, Vedran Kunštek, Dalibor Pokupčić i Ivan Medved. U Nadzorni odbor VZGS su izabrani: Josip Bičanić, Tomislav Kizivat i Jovana Prpić, dok su u Sud časti izabrani: Branko Belošević, Ivica Medved, Stjepan Venus, Dragan Medvedović i Josip Bičanić.

Za predsjednika VZGS ponovno je izabran Branko Belšević, za zapovjednika Stjepan Venus, a za zamjenika zapovjednika Tomislav Uher. Zastupnici u skupštini Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije su: Branko Belošević, Stjepan Venus, Josip Bičanić i Tomislav Uher.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content