Dario Vrbaslija objavio kandidaturu za gradonačelnika Slatine

Dario Vrbaslija kandidat je za gradonačelnika Slatine na predstojećim lokalnim izborima ispred liste stranke Fokus, Nezavisne liste Daria Vrbaslije i stranke Most, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Martina Tepeš.

– Nakon četiri godine u radu Gradskog vijeća, nakon puno odrađenih projekata, uvedenih pozitivnih promjena i pomaka, a na koje smo itekako ponosni, odlučili smo i dalje nastaviti graditi i raditi tu pozitivnu priču kandidirajući se i na ovim izborima. Naravno, i povjerenje naših sugrađana iskazano na prošlim izborima s pet mandatnih mjesta u Gradskom vijeću obvezuje da nastavimo dalje putem kojim smo krenuli. “U Slatini se lakše diše”, tim citatom, komentarom jedne naše sugrađanke na našu pojavu i rad u gradskim strukturama, dobili smo dodatno priznanje, ali i poticaj za novu kandidaturu. Svojim sugrađanima nudimo naše znanje, naše kompetencije, te četiri godine iskustva. Ono što je novo, to je da sada na našoj strani imamo itekako pozitivnu i kvalitetnu stranku Fokus – tim se riječima slatinskoj javnosti obratio kandidat za gradonačelnika Dario Vrbaslija. Dodao je, između ostalog, da će se baš kao i svi ostali kandidati s liste zalagati za smanjenje gradskih poreza, za pomaganje sugrađanima kroz razne dostupne mjere, a poseban naglasak stavio je na dodatno poticanje razvoja poduzetništva, ali i stvaranje potrebnih preduvjeta za dolazak potencijalnih investitora i ulagača kako bi se u konačnici otvorila nova radna mjesta. Također, u tom programu razvoja Slatine posebno mjesto zauzima i skrb za mlade obitelji, kao i za ranjive skupine stanovništva.

Podršku kandidatu za gradonačelnika Dariu Vrbasliji i kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnika Martini Tepeš, osobno je iz Zagreba došao dati Davor Nađi predsjednik stranke Fokus.

177246292 510180033722974 7478225454785408594 n

– U prošlom mandatu Dario i njegov tim su pokazali i dokazali da se znaju boriti za građane Slatine i razvoj poduzetništva. Sve ono što je bilo dobro za Slatinu oni su uvijek podržavali, a s druge strane znali su i ukazati na nepravilnosti i na loše stvari. Po meni, to je pravi primjer kako bi politika trebala funkcionirati na lokalnom nivou. Dario i ekipa imat će i dalje našu punu podršku iz Zagreba, a ja ću se u Saboru boriti da Slatina izgradnjom novih prometnica postane puno bolje povezanija sa ostatkom Hrvatske, što sam već činio u nekoliko navrata – izjavio je saborski zastupnik ujedno i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi.

Kandidat za slatinskog gradonačelnika ispred liste stranke Fokus, Nezavisne liste Daria Vrbaslije i stranke Most Dario Vrbaslija i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Martina Tepeš, danas (petak) su na središnjem slatinskom trgu prikupljali potpise potpore za svoju kandidaturu.

(www.icv.hr, adf, dj; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content