Denis Ostrošić i predsjednik slatinskog Ogranka Domovinskog pokreta Ilija Nikolić predali 599 potpisa za kandidaturu za gradonačelnika i njegovog zamjenika

Danas (utorak) su Denis Ostrošić i predsjednik slatinskog Ogranka Domovinskog pokreta Ilija Nikolić, Gradskom izbornom povjerenstvu predali 599 potpisa kandidature za gradonačelnika, odnosno zamjenika gradonačelnika Slatine za predstojeće lokalne izbore. Predavanju potpisa kandidature nazočili su Nikolina Tomić i Damir Jakšić, koji su na s listi Domovinskog pokreta za Gradsko vijeće. Tom prigodom se aktualni gradonačelnik i kandidat za tu dužnost u još jednom mandatu Denis Ostrošić zahvalio svim građankama i građanima Slatine koji su prepoznali njegov rad i svojim mu potpisom ukazali povjerenje.

– Moj tim ”Slatina u srcu”, uz podršku Domovinskog pokreta, učinit će sve da se, kada je riječ o Slatini, naš glas čuje i u Saboru, ovo je vrlo veliki korak, i za mene koji se kandidiram za drugi mandat. U ove četiri godine smo pokazali da se sa drugačijim načinom, drugačijim pristupom i komunikacijom može učiniti puno više. Što se tiče zapošljavanja rasli smo 15%, svi ovi projekti koje smo završili i koje smo nastavili su pokazatelj toga, a one koje smo započeli nastavit ćemo u iduće četiri godine. Poduzetničke i COVID mjere su nešto što su i naši poduzetnici i obrtnici izuzetno dobro prihvatili. Slatinčani trebaju izaći na izbore, Slatinčani ne trebaju više šutjeti i ne trebaju navijati za mene od kuće iz fotelja, trebaju izaći i pokazati da će podržati gradonačelnika koji se trudio biti gradonačelnik za pet i to ću se truditi i nadalje, trebaju podržati moj tim, jer mislim da jedino na taj način možemo naš grad napraviti ”malim gradom za velike stvari” koje su već pokrenute – rekao je Ostrošić te još jednom pozvao sve građane da izađu na izbore i podrže listu Denisa Ostrošića i listu Domovinskog pokreta kako bi vijećnici u Gradskom vijeću Slatine s njihove liste bili glavni pokretači promjena.

Domovinski pokret podržao je Denisa Ostrošića kao nezavisnog kandidata za gradonačelnika Slatine, a kandidat za njegovog zamjenika i predsjednik slatinskog Ogranka Domovinskog pokreta Ilija Nikolić istaknuo kako su i do sada ostvarili izuzetnu suradnju.

– Domovinski pokret je nova stranka u Slatini, osnovana je u rujnu prošle godine, a u dogovoru sa Središnjicom izabrali smo Denisa Ostrošića kao najboljeg kandidata za gradonačelnika iza kojega ćemo stati sa svim svojim resursima kako bi osvojio još jedan mandat i bio gradonačelnik za pet ovoga našeg lijepog grada. Sa gradonačelnikom Ostrošićem imao sam dobru suradnju, i kao oporbeni vijećnik, i kroz rad braniteljskih i ostalih udruga u kojima sam osobno aktivan, i u njemu sam prepoznao čovjeka od riječi koji će ostvariti ono što je započeo, stoga budućnost ovoga grada vidim u pokretanju novih radnih mjesta, te novih projekata koji će Slatinu učiniti još ugodnijim mjestom za življenje svim građanima bez obzira na stranačke boje – istaknuo je Nikolić.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content