FOTO Sopjanski Podravac izbacio čađavačku Mladost, u Četekovcu čak 24 jedanaesterca i prolaz Rezovca

Najviše uzbuđenja u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa bilo je u Četekovcu. Domaći Dinamo je vodio 1:0 zgoditkom Mateja Dorinke. Rezultat je, s dva pogotka u četiri minute, preokrenuo Mateo Tomić. Prvog je postigao iz kaznenog udarca, a drugog iz igre. Poravnao je Alen Šarec u 21. minuti. Taj rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice. Kako bi se dobio pobjednik, izvedeno je ukupno 24 jedanaesteraca. Rezovac je pobijedio ukupnim rezultatom 11:10. Strijelci za Rezovac s bijele točke bili su: Ivan Krznarić dva puta te Juro Oršulić, Mateo Tomić, Martin Jurić, Ivan Pilinger, Dominik Tepeš, Marko Doppler i Mihael Boroša po jednom, a za Dinamo: Filip Kujavić dva puta te Antun Dunković, Marko Nađ, Matej Dorinka, Alen Šarec, Domagoj Lozer i Tomislav Pinčar. Pobjednički zgoditak za goste postigao je Ivan Krznarić.

U Dolcima vodeća momčad 1. županijske lige Sloga iz Zdenaca pobijedila je domaći DOŠK rezultatom 5:0. Dva zgoditka postigao je Mario Duspara, a po jednom su mrežu pogodili Borna Mimić, Luka Zeman i Ivan Jelenčić.

Mladost 1930. iz Čađavice, zbog radova na svom terenu, Podravac iz Sopja “ugostila” je na stadionu Luka u Sopju. U 24. minuti nakon solo prodora i udarca s dvadesetak metara strijelac je bio Marko Rastija. Nakon kornera Zdenka Lončareka, loptu u gol glavom zakucava Nikola Menegati. S tim rezultatom otišlo se na odmor. U 69. minuti konačni rezultat 3:0 postigao je svojim zgoditkom Mario Matić na asistenciju Berislava Androša.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”627802″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content