FOTO Virovitica se lako obračunala sa županijskim trećeligašem u Turnašici

Županijski trećeligaš Turnašica i član 3. hrvatske lige Sjever Virovitica svojim ogledom na terenu u Turnašici otvorili su 3. kolo Županijskog nogometnog kupa.

Oba sastava bila su nekompletna. Kod domaćina su dva igrača ozlijeđena, a tri su bila zauzeta svojim poslovnim obvezama. Gostujući trener Goran Bosilkovski nije mogao računati na Krešimira Tomljanovića, Antu Šimića, Doriana Mikičića Slavena Markovića, Denis Kovač je ostao na klupi, a Krešimir Crvenka susret je gledao s tribine.

IMG 5911 Custom

Na samom početku gosti su pokazali tko je gazda na terenu. U 2. minuti zgoditkom Davora Sinjakovića poveli su 1:0, a šest minuta kasnije Rok Horaček je povećao na 2:0. Do kraja prvog dijela bilo je 10:0.

U drugom dijelu u svlačionici su ostali Suvajac, Lovreković, Pipić, Horaček i Ivačić, a na teren su istrčali Puškarić i četiri juniora: Kvrgnjaš, Pelc, Meszeš i Prister. “Budućnost” virovitičkih “narančasto-crnih” pokazala je da se na njih u idućim sezonama može ozbiljno računati. U drugom dijelu gosti su postigli još osam zgoditaka i utakmica je završila 18:0. U “moru” pogodaka domaći vratar Slaven Jantol imao je i nekoliko zavidnih intervencija.

IMG 5973 Custom

Sinjaković je postigao četiri zgoditka, Vučemilović Jurić i Ivačić po tri, HoračekSuvajac i Meszeš po dva te Duvnjak i Čičak po jedan.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”627590″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content