FOTO Virovitica u domaćem susretu s Poletom izvukla bod, a mogla je i više: Suvajac zabio jedanaesti ovosezonski pogodak

U 18. kolu 3. hrvatske lige Sjever, na terenu Sportskog centra Vegeška, nogometaši Virovitice remizirali su s izuzetno jakom momčadi Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Gostujući sastav popunjavaju većinom igrači s prvoligaškom i drugoligaškom reputacijom. Virovitički “narančasto – crni” nisu se preplašili puno kvalitetnijeg suparnika. Prvih tridesetak minuta gostujući nogometaši su dominirali, imali više loptu u nogama, ali bez konkretne završnice. Jedinu ozbiljniju priliku gosti su imali u petoj minuti, ali je domaći vratar Mario Marošević uspješno intervenirao.

Kako je odmicalo vrijeme domaći nogometaši su polako postali ravnopravniji na terenu i sve se više približavali gostujućim vratima. Prvu izglednu priliku su pretvorili u prednost. U 42. minuti Nikola Suvajac je odlično iskoristio asistenciju Roka Horačeka i svladao gostujućeg čuvara mreže Dinu Jambresa. S minimalom domaćom prednošću se otišlo na odmor.

MG 8105

U prvih pet minuta nastavka gosti su krenuli uraganski, lopte su sijevale preko vrata, a jedinu, koja nije išla u okvir, ukrotio je ponovno odlični Marošević. U 57. minuti Denis Kovač našao se sam na desetak metara od gostujućih vrata, ali mu je lopta izmigoljila.

Tri minute kasnije iskusni Dejan Glavica koristi trenutak nepažnje domaće obrane i s pet metara ubacuje loptu u mrežu pokraj, ovoga puta, nemoćnog Maroševića. Gostujući presing se nastavlja, ali bez rezultata. Najizgledniju gostujuću priliku u 75. minuti onemogućio je domaći vratar.

MG 8191

U posljednjoj minuti nakon prekršaja na Horačeku, dosuđen je slobodni udarac za domaću momčad. Odličan ubačaj Dorijana Mikičića glavom je zahvatio Domagoj Vučemilović – Jurić, ali je zamalo bio neprecizan. Završilo je podjelom bodova, rezultat 1:1.

-Ponovno smo osvojili bod u susretu s izuzetno jakom i kvalitetnom momčadi Poleta. Na kraju smo imali priliku za sva tri boda, ali prema prikazanom i ovaj jedan bod za nas je veliki uspjeh – nakon utakmice nam je rekao najbolji u domaćim redovima Nikola Suvajac.

Virovitica – Polet Sveti Martin na Muri 1:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”626452″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content