HIT IGRAČKE STIGLE I KOD NAS Jesu li vas djeca već nagovorila da ih kupite?

Ako imate djecu, onda ste vjerojatno vidjeli, a s njima možda i isprobali dvije nove igračke koje su u kratkom trenu postale pravi hit i na našem području.

Prva je – „POP IT“, odnosno Push Pop Bubble Fidget, igračka koja podsjeća na omote punjene zrakom, a koje mnogi vole pritiskati. U ovoj silikonskoj varijanti, koja dolazi u brojnim oblicima i bojama te različitim veličinama, igra se sastoji od pritiskanja „mjehurića“ prema dolje. Okretanjem igračke mjehurići se opet mogu pritisnuti u prvotan oblik.

Igračka je osvojila brojnu djecu, ali i roditelje zbog svoje jednostavnosti. Popularnost duguje i dobrom marketingu, u kojem se izdvaja njen učinak na smanjenje stresa, u opisima stoji da je idealna za razvijanje motorike, logičnog razmišljanja te da kod djece potiče maštovitost i interakciju. POP IT se može naručiti i putem webshopova, no moguće ih je naći i u trgovinama i na tržnicama diljem Virovitičko-podravske županije. Cijena im se, ovisno o veličini i boji, kreće već od 20 kuna.

Druga nova igračka koja se „mora imati“ je plišana hobotnica koja pokazuje emocije, poznata i kao hobotnica s dva lica (Reversible Octopus), a koja je svoje „kolekcionare“ pronašla, naravno, među najmlađom publikom. Na tržište dolazi u različitim veličinama i bojama i brzo je postala traženi rođendanski poklon.

Svaka hobotnica prikazuje dvije emocije, a opisuju je kao izvrsnu igračku za „izražavanje osjećaja i maženje u jednom“. Webshopovi nude široku paletu likova – psa, mačku, jednoroga, medvjeda, kornjaču, šišmiša, pa i likova iz popularne multiplayer detektivske igrice „Among Us“. Na području Virovitice i okolice simpatične plišance, najčešće u liku hobotnice, moguće je naći po cijeni od 30 kuna naviše.

Iako njihova ponuda zbog povećane potražnje (zahvaljujući i TikToku, gdje su pravi hit) raste, postavlja se pitanje, kao i kod fidget spinnera i drugih mudrolija, koliko će dugo zapravo ostati na ljestvici najtraženijih.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content