Kandidat HDZ-a za načelnika općine Gradina Marko Ajček predao potpise za kandidaturu

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice i aktualni načelnik općine Gradina Marko Ajček predao je u petak Općinskom izbornom povjerenstvu potpise za kandidaturu za svoj drugi mandat.

– U jednom smo danu prikupili 611 potpisa i zahvaljujem svima onima koji su mi iskazali povjerenje da nastavimo dosadašnjim tempom s investicijama, koje smo započeli te da krenemo i s novim projektima – rekao je Ajček i nabrojao neke od njih.

– U tijeku je uređenje doma u Brezovici i opremanje namještajem Društvenog doma u Bačevcu, a radi se o adaptaciji nekadašnjeg ugostiteljskog objekta koji će biti prenamijenjen u adekvatan prostor za potrebe naselja. Kroz nekoliko dana biti će i otvaranje sustava kanalizacije Gradina i otvaranje sustava navodnjavanja Novi Gradac – Detkovac. Prijavom na Javni poziv za financiranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda kojeg je raspisalo Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine čekamo pozitivan ishod od Ministarstva te se planira nabava opreme za komunalno uređenje svih naselja u općini – istaknuo je Ajček

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content