KOALICIJSKI SPORAZUM Čađavački HDZ i HSLS na predstojećim lokalnim izborima nastavljaju suradnju

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Čađavica Mirko Rončević i predsjednik Općinske organizacije HSLS-a Čađavica Petar Budimir, u srijedu su u prostorima Općine Čađavica potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeća lokalne izbore.

Potpisivanju koalicijskog sporazuma nazočili su i potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i predsjednik Županijske organizacije HSLS-a Virovitičko-podravske županije Miroslav Venus.

– Danas smo potpisali koalicijski sporazum s Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom na nivou općine Čađavica. Kao i prethodnih godina idemo zajedno u utrku na lokalnim izborima. Za načelnika sam kandidat ja, a oni imaju svog kandidata za Općinsko vijeće – istaknuo je Mirko Rončević.

– Suradnju sa čađavačkim HDZ-om nastavljamo i dalje, što se na proteklim lokalnim izborima pokazalo uspješnim. Mi iz HSLS-a imamo kandidata u Općinskim vijeću, a to je Zlato Uglješić. Uz dobru suradnju mislim da nam je zagarantirana pobjeda na ovim lokalnim izborima – istaknuo je Petar Budimir.

m IMG 7084

– Na području Virovitičko-podravske županije za nadolazeće lokalne izbore, koalicija između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske socijalno-liberalne stranke je sklopljena na razini cijele županije, za Županijsku skupštinu i za župana Igora Androvića kojeg podržavamo. Uz to smo još sklopili koalicijski sporazum između naše dvije stranke na razini grada Virovitice, te na razini grada Slatine gdje sam ja i kandidat za dogradonačelnika, i, evo, danas smo svjedočili potpisivanju koalicijskog sporazuma između HDZ-a i HSLS-a na razini općine Čađavica – rekao je Miroslav Venus.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content