KOCKICA VEDRINE U Gradini započela provedba projekta Dnevnog boravka

Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica odobren je projekt Dnevnog boravka „Kockica vedrine“ koji će se od ove godine, osim u gradu Virovitici provoditi i na području općina Gradina, Lukač i Špišić Bukovica. U ovom projektu Gradskom društvu Crvenog križa partneri su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica te Općine Gradina, Lukač i Špišić Bukovica.

Danas (utorak) u Gradini je u prostorijama udruge umirovljenika Općine Gradina održana prva aktivnost u sklopu projekta Dnevnog boravka „Kockica vedrine“. Sve projektne aktivnosti predviđene ovim projektom usmjerene su na poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera u aktivnosti provjere krvnog tlaka i šećera u krvi sudjelovala su 23 stanovnika općine Gradina. Provjeru krvnog tlaka i šećera u krvi odradila je patronažna sestra Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije.

Sudionike aktivnosti pozdravio je načelnik općine Gradina Marko Ajček koji je izrazio zadovoljstvo početkom provedbe ovog projekta na području općine Gradina te je obećao pomoć lokalne zajednice u održivosti ovoga projekta i nakon završetka razdoblja njegove provedbe.

(ck-gdck-virovitica.eu)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content