KOCKICA VEDRINE U Gradini započela provedba projekta Dnevnog boravka

Foto: ck-gdck-virovitica.eu

Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica odobren je projekt Dnevnog boravka „Kockica vedrine“ koji će se od ove godine, osim u gradu Virovitici provoditi i na području općina Gradina, Lukač i Špišić Bukovica. U ovom projektu Gradskom društvu Crvenog križa partneri su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica te Općine Gradina, Lukač i Špišić Bukovica.

Danas (utorak) u Gradini je u prostorijama udruge umirovljenika Općine Gradina održana prva aktivnost u sklopu projekta Dnevnog boravka „Kockica vedrine“. Sve projektne aktivnosti predviđene ovim projektom usmjerene su na poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera u aktivnosti provjere krvnog tlaka i šećera u krvi sudjelovala su 23 stanovnika općine Gradina. Provjeru krvnog tlaka i šećera u krvi odradila je patronažna sestra Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije.

Sudionike aktivnosti pozdravio je načelnik općine Gradina Marko Ajček koji je izrazio zadovoljstvo početkom provedbe ovog projekta na području općine Gradina te je obećao pomoć lokalne zajednice u održivosti ovoga projekta i nakon završetka razdoblja njegove provedbe.

(ck-gdck-virovitica.eu)