MINIMALNI PORAZ U CVETKOVCU Promašaji i pogreške “izbili” pozitivan rezultat iz ruku Virovitičana

U 19. kolu 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice poraženi su na gostovanju u Cvetkovcu od Tehničara 2:1.

Uz kartoniranog Luku Duvnjaka, trener Virovitičana Goran Bosilkovski nije mogao računati niti na Slavena Markovića, koji je zbog ozljede ostao na klupi. To mu je dodatno zakompliciralo sastavljanje prve jedanaestorke.

U sedmoj minuti David Kranclbinder koristi poklon loptu gostujuće obrane i ubacuje ju u mrežu pokraj nemoćnog čuvara mreže Marija Maroševića. Domaća momčad je do odlaska na odmor stvorila još dvije prilike, ali nije uspjela povećati svoju prednost.

Nakon četiri minute igre u drugom dijelu udarac Davora Sinjakovića prema vratima onemogućio je Dominik Draguljić rukom te je sudac Filip Hirš dosudio kazneni udarac za gostujuću momčad. Najbolji strijelac lige Nikola Suvajac bio je precizan te je poravnao na 1:1.

Samo devet minuta kasnije Siniša Bartolović koristi odličnu asistenciju Mateasa Delića i ponovno dovodi Tehničar u rezultatsku prednost. Do kraja se igralo otvoreno i napadački. Sredinom drugog dijela Domagoj Vučemilović-Jurić pogodio je okvir vrata, a u sudačkoj nadoknadi u odličnoj se prilici našao i Ronaldo Meszeš. Nakon kontakta s jednim domaćim igračem u kaznenom prostoru pucao je nedovoljno jako da savlada domaćeg čuvara mreže Mrmića.

-Još jednom smo kažnjeni zbog propuštenih prilika. Zbog malog fonda iskusnih igrača na teren izvodim mladiće, koji se bore sukladno svojim mogućnostima – objasnio je nakon utakmice trener Virovitice Goran Bosilkovski.

Tehničar Cvetkovec – Virovitica 2:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content