Na stadionu „Park“ u Suhopolju postavljen videonadzor: Cilj je stati na kraj vandalskim ispadima

Na sportsko-rekreacijskom kompleksu stadiona “Park” u Suhopolju postavljen je videonadzor. Riječ je o, pokazalo se, prijeko potrebnoj investiciji kako bi se spriječili učestali ispadi vandala.

– Uslijed sve češćih ispada mlađe populacije, u smislu uništavanja javne imovine koju su svi mještani naše zajednice svojim rukama stvarali i gdje su provodili svoje dane stvarajući lijepe uspomene, bili smo primorani intervenirati – rekao je načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat.

Tako je Općina kao dio projekta prijavljenog na poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u sklopu kojega su općinama i gradovima dodijeljena sredstva radi sufinanciranja primjene koncepta “pametnih gradova i općina”, aplicirala postavljanje sustava tehničke zaštite na sportsko-rekreacijskom kompleksu stadiona “Park”.

– Tim potezom želimo zaštiti javnu imovinu kako bi i generacije koje dolaze mogle uživati u kompleksu a cjelokupna zajednica može s ponosom govoriti o našem prekrasnom sportskom kompleksu, jednom od najljepših na ovim prostorima – rekao Horvat.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content