Napreduju radovi na aglomeraciji Pitomača: Na koordinacijskom sastanku podneseno izvješće o aktualnim radovima na projektu

Na koordinacijskom sastanku Aglomeracije Pitomača održanom prošlog tjedna podneseno je izvješće o aktualnim radovima na projektu.

U Pitomači je izvedeno 2.733 metara gravitacijskog cjevovoda i 336 metara tlačnog cjevovoda. Radovi se izvode u ulicama Vladimira Nazora, Dobriše Cesarica, Petra Zrinskog i Dravskoj (zadružni put) na gravitacijskom cjevovodu, kao i na kućnim priključcima odvodnje. Na kanalu u Pitomači izvodi se zaštita rova talpama.

U Dinjevcu i Grabovnici je izvedeno 2.040 metara tlačnog i 2.942 metara gravitacijskog cjevovoda. Osim gravitacijskog i tlačnog cjevovoda izvode se i kućni priključci odvodnje i vodoopskrbe, a snimljen je i teren od strane geodeta.

U  naselju Otrovanec izvedeno je 4.250 metara gravitacijskog cjevovoda i 126 metara tlačnog cjevovoda, a preostalo je još 30 metara tlačnog cjevovoda preko vodotoka.

Izvedeno je izmještanje cjevovoda vode zbog ugradnje crpne stanice, izvode se kućni priključci odvodnje, uključujući bušenja ispod ceste, te radovi na kućnim priključcima vodoopskrbe koji se planiraju završiti do kraja svibnja.

Isto tako, u Starom Gracu je izvedeno 72 metra gravitacijskog cjevovoda.

(www.icv.hr, pitomaca.hr)

[g-gallery gid=”628361″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content