Održana posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Mikleuš u ovom sazivu

U vijećnici Općine Mikleuš u srijedu, 7. travnja, održana je 32. sjednica Općinskog vijeća, ujedno i posljednja u ovom sazivu.

Na sjednici je usvojen Izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Mikleuš za 2020. godinu s programima, Odluka o I. izmjenama i dopunama Proračuna Općine Mikleuš za 2021. godinu, Odluka o osnivanju trgovačkog društva za izgradnju i održavanje elektroničke komunikacijske mreže i druge povezane opreme i drugo.

Načelnik općine Milan Dundović podnio je svoje redovno polugodišnje izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine, upoznao je vijećnike s aktivnostima u proteklom razdoblju, financijskom stanju Općine i stanju svih važnijih projekata.

Na kraju sjednice, zahvalio je vijećnicima na konstruktivnoj suradnji i podršci te dodao da o tome najbolje govori činjenica da su se odluke vrlo često donosile jednoglasno, neovisno o različitim političkim opcijama, a čiji su rezultat brojni realizirani projekti u proteklom razdoblju.

Na kraju mandata sadašnjeg saziva Općinskog vijeća, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Kanski također se osvrnuo na rad Vijeća u protekle četiri godine te istaknuo odličnu suradnju s vijećnicima, načelnikom i zamjenikom načelnika, zahvalio je na podršci i ustrajnom radu u protekle četiri godine te dodao kako se sve radilo za dobrobit mještana Općine i da se nada da su uspjeli opravdati povjerenje građana koji su ih izabrali.

(www.icv.hr, Općina Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content