Oldtimer klub Virovitica defileom starodobnih vozila u nedjelju otvara sezonu

U nedjelju, 2. svibnja, Oldtimer klub Virovitica otvara sezonu defileom starodobnih vozila po gradskim prometnicama i prigradskim naseljima grada Virovitice. Defile će se održati pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Virovitice, kao i ostalih sponzora i prijatelja kluba.

Okupljanje članova bit će na parkiralištu pokraj robne kuće od 9 sati gdje će se vozila moći i razgledati. Defile ulicama grada kreće u podne, a odvijat će se svim prigradskim naseljima počevši od Čemernice u 12.15, Taborišta u 12.25, Rezovac 12.35, Milanovac 12.45, Sv. Đurađ 12.55 sati gdje će biti i kratka pauza.

Defile nastavlja u 13.15 put Podgorja, a u Koriji će biti u 13.50 sati gdje će se također, vozila malo odmoriti do 14.15 sati kada se kreće put Virovitice te će ulicama grada i završiti defile i tako službeno otvoriti sezona.

– Pozivamo sugrađane da pogledaju i pozdrave vozače i starodobne automobile kada budu išli kroz vaše mjesto. Nadamo se povoljnoj epidemiološkoj situaciji već za Rokovo kada bi željeli naša vozila i izložiti te detaljno pokazati sugrađanima – poručuju iz Oldtimer kluba Virovitica.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content