OPĆINA CRNAC Stari društveni dom u Milanovcu dobit će novo lice: Pokrenut je projekt obnove i uređenja

Župan Igor Andrović u društvu načelnika općine Crnac Mate Damjana obišao je stari društveni dom u mjestu Milanovac za koji je pokrenut projekt obnove i uređenja. Načelnik Mato Damjan naglasio kako se na ovom projekt intenzivno radi.

– Za uređenju ovog doma već imamo građevinsku dozvolu, a vrijednost investicije je 2,7 milijuna kuna. Vidljivo je kako je ovaj dom u potpuno derutnom stanju i zato smo pokrenuli ovaj projekt kako bi mještani i ovoga našeg mjesta imali svoj uređeni dom i mjesto za sve vrste svečanosti i drugih sadržaja. Projekt ćemo prijaviti na sve natječaje na koje može ići i nadamo se kako ćemo što prije proći te započeti s radovima – rekao je načelnik Damjan. Župan Igor Andrović istaknuo je kako će Županija naravno pomoći koliko god bude mogla.

– Društveni domovi su u svakom mjestu središte svih događanja i zato i najmanja mjesta moraju imati uređene domove i na tome ustrajemo po cijeloj županiji. Drago mi je da načelnik Damjan vodi brigu o svakom mjestu i siguran sam da će svojim prepoznatljivim upornim i marljivim radom i ovaj projekt vrlo brzo realizirati do kraja, a mi smo tu naravno kako bi pomogli i to ćemo zasigurno i učiniti – zaključio je župan Andrović.

Dom Milanovac 2

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content