OSIJEK I DINAMO U BORBI ZA NASLOV Evo gdje možete pogledati derbi između dvije vodeće momčadi

Nakon fantastične europske sezone koja je okončana porazom od Villarreala, nogometaši Dinama okreću se domaćem prvenstvu. Večeras ih u izravnom dvoboju za prvo mjesto dočekuje Osijek Nenada Bijelice koji lovi svoj prvi, povijesni naslov prvaka.

“Bijelo – plavi” u ovaj dvoboj ulaze s dva boda zaostatka za Modrima, ali i uz utakmicu više. Upravo iz tog razloga današnji susret mogao bi donijeti odgovor na pitanje hoće li u gradu na Dravi i dalje živjeti nada za osvajanjem prvenstva ili će ona djelomično biti ugašena.

Znaju dobro u Dinamu da ovaj susret odlučuje o puno toga, pogotovo kada se pogleda raspored do kraja sezone. Uz današnji ogled, Krznarove izabranike očekuje najveći derbi hrvatskog nogometa, ogled s Hajdukom na Maksimiru u nedjelju, uzvrat na Poljudu početkom svibnja, dva ogleda sa Goricom, te jedan s Rijekom, dok su se u ovaj raspored ugurali i nešto “lakši” protivnici, Belupo, Varaždin i Šibenik.

S druge pak strane, ponos Slavonije će svoje oglede s momčadima iz vrha tablice odigrati u vrlo kratkom periodu. Nakon Dinama gostovat će u Rijeci, a zanimljivo će biti i u ogledu s Goricom. Prednost u susretima s Varaždinom, Šibenikom i Istrom bit će iz razloga što se igraju na Gradskom vrtu, dok će se do kraja sezone još jednom zaputiti do Zagreba, ovoga puta kod Lokomotive.

Dosta je vremena prošlo od posljednjeg puta kada je sezona bila ovoliko neizvjesna. Razlika u bodovima je vrlo mala, a sa koje pozicije će ova dva kluba ući u posljednji dio sezone, saznat ćemo večeras od 20:30 sati kada se igra susret 30. kola.

Prijenos dvoboja između Osijeka i Dinama možete pogledati na programu Arena Sport 3.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content