Ovako izgleda trenutni poredak u nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 17. kola. Virovitica se nakon prve pobjede u proljetnom dijelu natjecanja približila Varteksu i Bjelovaru na samo dva boda zaostatka. Orahovački Papuk i Rudar iz Murskog Središća nakon remija u međusobnom okršaju ostali su susjedi na ligaškoj ljestvici. Papuk je i dalje na petom mjestu s 24 boda. Prate ga Rudar i Podravina iz Ludbrega s istim brojem bodova, a za četvrtoplasiranim Tehničarom iz Cvetkovca zaostaje pet bodova. Podravac iz Virja jedina je ligaška momčad koja ove sezone nije osjetila slast pobjede.

3. HNL Sjever

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Od tri momčadi koje u četvrtoligaškom natjecanju predstavljaju Virovitičko-podravsku županiju, najuspješnija je u 18. kolu bila Pitomača. Nakon uvjerljive domaće pobjede, a prve u proljetnom dijelu natjecanja, sada je šesta s 25 bodova. Devetoplasirano Suhopolje nakon domaćeg remija s kloštranskom Mladosti ima 23 boda. Slatina je nakon poraza u Koprivnici ostala na 11. mjestu s 18 bodova. Velika je gužva u sredini tablice, a velika bitka vodi se i za naslov. Vodeći Ferdinandovac ima samo dva boda prednosti ispred Bilogore iz Grubišnog Polja.

4. NL BJ KC VT

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Sloga iz Zdenaca napravila je još jedan korak prema naslovu pobjedom u Ćeralijama. Drugoplasirana Graničar Bušetina druga je s pet bodova zaostatka do lidera. Petoplasirani Voćin je slavio na Školskom vrtu i sada se približio trećeplasiranom Bratstvu na četiri boda zaostatka, a između njih se nalazi čačinačka Mladost s 37 bodova. Gužva je u sredini tablice, a velika bitka vodi se i za opstanak u ligi.

1. ZNL

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice teškom se mukom izborila za novu pobjedu i sada je na samo bod zaostatka do vodećeg Podgorja, koje ima utakmicu manje s obzirom da je u prošlom kolu bilo slobodno. Milanovački Sokol vratio se na treće mjesto a 26 bodova. Dinamo iz Kapela Dvora s tri uzastopne pobjede preskočio je Sveti Đurađ. Iako imaju isti broj bodova, momčad iz Kapele ima puno bolju gol razliku. Drava iz Terezinog Polja i Lukač 05 upisali su svoje druge ovosezonske pobjede i približili se desetoplasiranom Napretku.

2. ZNL Zapad

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Ovog vikenda s proljetnim dijelom natjecanja počinju i županijski drugoligaši u skupini Istok. Jesenski prvak Crnac bježi drugoplasiranoj velikorastovačkoj Munji pet bodova. Plavi iz Jugovog Polja na samom su začelju s tek tri osvojena boda.

2. ZNL Istok

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

S natjecanjem startaju i županijski trećeligaši u skupini Zapad. Velika bitka vodit će se za naslov prvaka, koji je u jesenskom dijelu prvenstva pripao Brani iz Bačevca s dva boda prednosti ispred Aršanja i Stare Brezovice. Sloga iz Dugog Sela i detkovački Slaven na začelju su s tri osvojena boda.

3. ZNL Zapad

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Prvo proljetno kolo ovog vikenda gledat ćemo i u 3. ŽNL Istok. Tu je do jesenskog naslova stigla momčad Krčevine s čak sedam bodova prednosti ispred Kozica i osam ispred Orešca. Meljani su jedina momčad koja nije upisala niti jedan ovosezonski bod.

3. ZNL Istok

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content