Pemper nema potrebnu širinu igračkog kadra, ali u domaćem susretu s Daruvarom nije “dozvoljen” kiks

U prva tri proljetna kola 4. lige Bjelovar–Koprivnica-Virovitica, nogometaši Slatine osvojili su samo jedan bod i to u županijskom derbiju na gostovanju u Suhopolju, gdje su remizirali s istoimenim domaćinom 2:2. Slijedila su dva uvjerljiva poraza na domaćem terenu s liderom Ferdinandovcem (4:0) i na gradskom stadionu u Koprivnici od Tehnike (3:0).

U subotu, 10. travnja u 16 sati i 30 minuta u 19. kolu na stadionu Antuna Tone Butorca Slatina je domaćin momčadi Daruvara. Zbog neparnog broja momčadi, Daruvarčani su dosad odigrali samo dvije utakmice jer su prvo kolo bili slobodni i nisu osvojili niti jedan bod. Minimalno su poraženi na gostovanju u Legradu od Graničara 1:0 te su na svom terenu izgubili u susjedskom derbiju od Zdenke iz Velikih Zdenaca 4:0.

Trenutno su na tablici Daruvar i Slatina susjedi. Daruvar je deseti s 19, a Slatina jedanaesta s 18 osvojenih bodova.

Trener Slatine Damir Pemper nema problema s kartonima pa ako ne bude neke iznenadne ozljede, moći će računati na sve svoje igrače iako, ukupno gledajući, nema širok igrački kadar što je dosad predstavljalo velik problem. U gostujućim redovima neće biti Marka Bublića zbog crvenog kartona.

U slatinskim redovima uvjereni su da će konačno doći do prve proljetne pobjede.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content