POTOP SUHOPOLJA U GAREŠNICI Palčić jedini strijelac za Grofove, Filipović razočaran pristupom

Nogometaši Suhopolja nisu se dobro proveli u susretu 19. kola 4. nogometne lige BJ-KC-VT na gostovanju u Garešnici. Domaći Garić, šestoplasirana momčad prvenstva, slavila je na svom terenu s visokih 6:1.

Daleko neizvjesniji susret između ova dva protivnika igrao se u prvom dijelu natjecanja kada su “žuto – zeleni” preokretom slavili na stadionu Park. Tamo su također stizali zaostatak od tri pogotka, koji su imali i danas nakon prvih 45 minuta, ali istu priču nismo gledali.

Rijetković u 8. minuti, Havliček u 28. te Kelava desetak minuta kasnije bili su krvnici Suhopolja u prvom poluvremenu, a “one man show” u redovima Garića gledali smo u nastavku. Antonio Mihatović matirao je Solara u 51., 62., i 83. minuti, dok je počasni pogodak za Grofove postigao Gabrijel Palčić u 53. minuti iz kaznenog udarca.

– Nisam zadovoljan pristupom svojih igrača u današnjoj utakmici, domaći sastav iz tri prilike u prvom poluvremenu postigao je tri pogotka. Pozicioniranje je bilo loše, nije bilo dovoljno borbe i agresivnosti. Nakon ovakvog poraza nema se što puno za dodati, rezultat govori sam za sebe – razočaran je nakon susreta bio trener Suhopolja Tomislav Filipović.

20. kolo u Suhopolje dovodi posljednji Bilogorac iz Velikog Trojstva koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva upisao samo četiri boda. Bit će to prava prilika za oporavak od ovog susreta, prvu proljetnu pobjedu i nove bodove.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content