Potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore između GO HDZ-a Slatina i GO HSLS-a Slatina

U nedjelju, 11. travnja u prostorijama slatinskog HDZ-a održano je potpisivanje koalicijskog sporazuma između predsjednika GO HDZ-a Slatina Igora Fazekaša i predsjednika GO HSLS-a Slatina Željka Komadine o zajedničkom izlasku na lokalne izbore, koji bi se trebali održati 16. svibnja 2021. godine.

– Kako je već dugogodišnja suradnja između HDZ-a i HSLS-a na nivou Virovitičko-podravske županije bila funkcionalna i efikasna, mi smo i nadalje pri stajalištu da zajedno nastupimo i na županijskoj i na gradskoj listi na predstojećim izborima. Ovom prigodom želim pozdraviti suradnju na nivou grada Slatina na kojoj će doktor Miroslav Venus biti kandidat za dogradonačelnika našem Igoru Fazekašu – istaknuo je predsjednik ŽO HDZ-a VPŽ Josip Đakić.

– Drago mi je da nakon što smo potpisali koalicijski sporazum s HSLS-om na nivou županije, danas ovdje nazočimo potpisivanju koalicijskog sporazuma između HDZ-a grada Slatine i HSLS-a grada Slatine o zajedničkom izlasku na lokalne izbore. Potpisivanjem sporazuma smo formalizirali odličnu četverogodišnju suradnju koja je bila u proteklom mandatu, te da ćemo svi zajedno raditi na dobrobit naših građana u novom četverogodišnjem mandatu – rekao je dopredsjednik ŽO HDZ-a VPŽ Igor Andrović.

IMG 6922

– Već na predstavljanju kandidatura za gradonačelnika i dogradonačelnika grada Slatine zahvalio sam se Igoru Fazekašu koji je ispravno prepoznao moju vrijednost, jer smo mi iz HSLS-a uvijek bili korektan koalicijski partner – rekao je predsjednik ŽO HSLS-a VPŽ  Miroslav Venus.

– Naše dvije stranke su već dugi niz godina koalicijski partneri na lokalnim izborima, što je rezultiralo vrlo konstruktivnom suradnjom, i na nivou županije i na nivou grada Slatine. Zahvaljujem HDZ-u što nas je pozvao da zajednički iziđemo na ove lokalne izbore, što su uvidjeli da smo mi korektni i kvalitetni partneri – zaključio je predsjednik GO HSLS-a Slatina Željko Komadina.

Nakon uvodnih govora predsjednik GO HDZ-a Slatina Igor Fazekaš i predsjednik GO HSLS-a Slatina Željko Komadina potpisali su koalicijski sporazum.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content